Scoala de soferi | Tarife
118
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-118,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,brick | shared by vestathemes.com-ver-1.7.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Tarife

Profita de preturile promotionale de Black Friday!
scoala de soferi dacia logan

Dacia Logan
Reducere Black Friday Luna Noiembrie
1250 RONdoar 1000 RON
plata in 4 rate

Faci scoala de soferi pe o masina Dacia Logan. Vei sustine sedinte de condus a cate 2 ore, in total 30 de ore de condus. Masina are toate dotarile necesare de siguranta si confort: ABS, servodirectie, aer conditionat. De asemenea, beneficiezi de 24 de ore de legislatie rutiera in sala noastra ultramoderna.


RENAULT SYMBOL
Reducere Black Friday Luna Noiembrie
1250 RONdoar 1000 RON
plata in 4 rate

Faci scoala de soferi pe o masina Renault Symbol. Vei sustine sedinte de condus a cate 2 ore, in total 30 de ore de condus. Masina are toate dotarile necesare de siguranta si confort: ABS, servodirectie, aer conditionat. De asemenea, beneficiezi de 24 de ore de legislatie rutiera in sala noastra ultramoderna.

English speaking instructor available  (se poate opta si pentru instructor vorbitor de limba Engleza).

scoala de soferi renault symbol

RENAULT MEGANE

Reducere Black Friday Luna Noiembrie

1300 RONdoar 1000 RON

plata in 4 rate

Faci scoala de soferi pe o masina Renault Megane. Vei sustine sedinte de condus a cate 2 ore, in total 30 de ore de condus. Masina are toate dotarile necesare de siguranta si confort: ABS, servodirectie, aer conditionat. De asemenea, beneficiezi de 24 de ore de legislatie rutiera in sala noastra ultramoderna.


RENAULT CLIO 3

Reducere Black Friday Luna Noiembrie

1300 RONdoar 1000 RON

plata in 4 rate

Faci scoala de soferi pe o masina Renault Clio 3. Vei sustine sedinte de condus a cate 2 ore, in total 30 de ore de condus. Masina are toate dotarile necesare de siguranta si confort: ABS, servodirectie, aer conditionat. De asemenea, beneficiezi de 24 de ore de legislatie rutiera in sala noastra ultramoderna.

scoala de soferi renault clio

PEUGEOT 307 CC Cutie Automata

Reducere Black Friday Luna Noiembrie

1600 RONdoar 1400 RON

plata in 4 rate

Faci scoala de soferi pe o masina PEUGEOT 307 CC (decapotabila). Vei sustine sedinte de condus a cate 2 ore, in total 30 de ore de condus. Masina are toate dotarile necesare de siguranta si confort: ABS, servodirectie, aer conditionat. De asemenea, beneficiezi de 24 de ore de legislatie rutiera in sala noastra ultramoderna.

English speaking instructor available for 1900lei (se poate opta si pentru instructor vorbitor de limba Engleza).


Sedinta de conducere suplimentara costa 100lei respectiv 150lei pentru masinile care au cutie automata.

Oferim sedinte de perfectionare pentru cei care detin permis dar nu au mai condus pentru o perioada indelungata de timp. Sedinte suplimentare pot fi oferite si cursantilor care facut scoala de ceva timp si se pregatesc pentru examen.

sedinte condus perfectionare

PLATA IN RATE

Plata pentru scoala de soferi se poate face integral sau in rate.
BONUS: Cei care platesc integral scoala, analizele medicale si avizul psihologic prin intermediul scolii
vor beneficia GRATUIT de materialul didactic (carte legislatie + CD chestionare).

INSCRIERE